Kyçja e klientëve
 • Game Panel

  Kliko poshtë tek Demo Login që të shihni Game Panelin tonë. Klientët tonë janë të kënaqur me mundësitë që Game Panel-i jonë ofron.

  Demo login
 • Counter-Strike: Global Offensive !

  Gjithnjë e më shumë lojtarë luajnë Counter-Strike Global Offensive. Ju mund të porositni serverin tuaj Counter-Strike Global Offensive këtu, lokacioni Gjermani.

  Order
 • VPS Hosting

  Evo Virtual Private Server (VPS) dhe Web Hosting me mbrojtje nga DDoS me çmime të ulët me lokacion në: Frankfurt, Germany. Kliko këtu per me shum info..

  EvoVPS
 • Facebook

  Vizito faqen tonë në Facebook, Pëlqeje ose shto 1000 fansa të ri që të fitosh një server për 3 muaj!!

  Official Facebook

Low ping - Low price

Our servers are hosted on 6 Core processor machines with 32 GB RAM. 1 Gbit Links we use in Romania and Germany is perfect for game play without lag. Our support makes it even more enjoyable.

Blej Server Lang

Cs Server GP + FTP

SLOTS : 32

LOKACION : FRANCE

PING : 15-25

4$/M

Blej Server Medium

Cs Server GP + FTP

SLOTS : 24

LOKACION : FRANCE

PING : 15-25

2$/M

Blej Server Small

Cs Server GP + FTP

SLOTS : 16

LOKACION : FRANCE

PING : 15-25

1$/M

   

Contact Us

Additional contact info:
 1. E-Mail: info@playshqip-hosting.com
 2. Facebook Albi: www.facebook.com/albiooni15
 3. Facebook Lirim Oo: www.facebook.com/lirim.oo.9
 4.